Čínske rezance s kuracím mäsom a so zeleninou
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 11. októbra 2022
mesačník Varecha, 11. októbra 2022

Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso nakrájame na väčšie kocky, v mise zmiešame sójovú omáčku s rybacou omáčkou, korením piatich vôní a mäso do marinády naložíme. Mrkvu nakrájame na tenké plátky a cibuľu na mesiačiky.
- 2
Vodu na rezance zľahka osolíme a dáme variť. Vo vriacej vode na 15 sekúnd sparíme brokolicu rozobratú na malé ružičky, vyberieme ju a v rovnakej vode uvaríme rezance.
- 3
Na rozpálenom oleji vo woku sprudka opečieme mäso, pridáme mrkvu, cibuľu, brokolicu a nakoniec nakrájané papriky a plátky cesnaku. Spoločne restujeme asi 3 minúty, primiešame uvarené rezance a po chvíli pridáme sezamové semienka a nakrájanú vňať.
Tiež Čínske rezance:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Podle mne přesně naopak - na smažené nudle sosíku netřeba, mají být z rozpáleného woku pokryté jen olejem