![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Orandž kocky 2
Variácia na recept Orandž kocky, zmenila som plnku a polevu, zajtra máme návštevu, tak...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špenátové Gözleme
"Ispanakli gözleme" Viaceri uz toto jedlo poznaju :-) Je to tenke cesto, ktore sa plni podla...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pšeno so zeleninou
Rada vymýšľam nové recepty. I keď pšeno (jáhle) nie je nové, dnes som si k...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pstruh na masle s rozmarínom
Keďže máme teraz pravidelný prísun pstruhov, dokonca aj dnes manžel doniesol, tak sme si ich...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Francúzske orieškové rezy
Náš nedeľný zákusok. tieto Francúzske rezy sú pôvodne s makovým korpusom, , ja som ich dnes...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Hruškový koláč s čokoládou
Hľadala som dajaký dobrý recept na takýto koláčik, rýchly a veľmi dobrý.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Chvost morského raka (lobster tail) s romain šalátom
Chvost z morského raka, je dobrota z najlahodnejších. Ak si chcete u krásnej pani, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný hamburger
Komerčný recept<br /> Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bravčový perkelt so sušenými paradajkami
Po dlhom čase som pri príprave mäsa nepoužila tlakový hrniec. Šťavu som ničím nemusela zahustiť.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Placičky z červené čočky a kuskusu
Tak opravdu nevím jestli jsem ještě normální a nebo už ne. Dělám něco, čemu bych...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Plnené kolieska
CESTO: Múku zmiešame s PRDP. Pridáme vajíčka, cukor, kakao a zamiešame. Postupne za...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kokosová roláda
Žĺtky oddelíme od bielok. Žĺtky vyšlaháme s cukorm do peny. Primiešame k nim olej, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Medajlóniky s pórovo-syrovou omáčkou
Kuracie prsia pokrájame na medajlóniky a jemne naklepeme. Osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Prudko...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilované rebierka
Komerčný recept<br /> Použite svoju fantáziu a zmiešajte med, šťavnaté mäso, čili papričky a cukor, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bryndzovo-avokádový tartar na lososovi
Cukor, soľ, vodku, šťavu, kôru z citróna a kôpor zmiešame. Lososa bez...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rebarborový tarte tatin so škoricou
Tarte tatin je šup-šup koláč. Aj keď niekto by mohol mať pred karamelom rešpekt, ako...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kávové sušienky
Aký deň je 29. 5? No predsa medzinárodný deň sušienok. Ale na tieto tieto sušienky nepotrebuje...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cícerové guľky
Tento receptík som si priniesla z wellness pobytu v kúpeľoch Dudince. Počas pobytu som si vyberala...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Králík na víně 2 v 1
Proč králík 2 v 1. V popisu a fotopostupu zastavím králíka v jedné fázi, kdy...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Cuketové chuťovky
Natrafila som na tento recept na internete a vyskúšala som ho. No veru je skvelý...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Líčka na fenikli s bryndzovými gnocchi
V hrnci sprudka opečieme očistené líčka a vyberieme ich. V tom istom hrnci dohneda skaramelizujeme cibuľu,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ražniči s opečeným chlebom a syrom
Komerčný recept<br /> Na drevené špajdle napichajte kocky kuracieho mäsa, papriku, brokolicu a cibuľu, podávajte...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Mrkvová omáčka
Jar je v plnom prúde. V záhrade mi rastú reďkovky a šalátiky ale na uvarenie obeda...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sendvič Monte Christo so šípkovou omáčkou
Na pracovný stôl rozložíme hriankový chlieb a potrieme rovnomerne majonézou a horčicou, rozdrvíme bryndzu, naukladáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapečné cestoviny s karfiolom
Toto jedlo vziklo ako improvizácia a odpoveď na otázku, čo s karfiolom (keďže drahý nechcel klasiku...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Bryndzová lokša
Je čas bryndze, halušiek a pirohov sme už prejedení, v mrazáku mi zostalo zopár lokší,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Králík na hlávkovém zelí v Remosce
Tak králík pokračuje. Jednak proto, že máme rádi králičí maso a také proto, že...