Sendvič Monte Christo so šípkovou omáčkou
Michal Bobovčák
šéfkuchár reštaurácie El Restaurant v Bardejove, 2. júna 2016
šéfkuchár reštaurácie El Restaurant v Bardejove, 2. júna 2016
Foto: Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
8 minút
príprava
príprava
5 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na pracovný stôl rozložíme hriankový chlieb a potrieme rovnomerne majonézou a horčicou, rozdrvíme bryndzu, naukladáme sušenú šunku a uzavrieme na štyri hrianky.
- 2
Panvicu s olejom rozohrejeme, do vyšľahaných a ochutených vajíčok ponoríme po jednom sendviči. Najprv sendvič opečieme sprudka a potom po znížení teploty necháme prehriať skrz.
- 3
Omáčka: V malom hrnci zredukujeme víno, pridáme šípkový džem a nastrúhame škoricu podľa chuti. Necháme zovrieť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
ale myslim, ze by to mohol byt medvedi cesnak :-)
Moze to byt medvedi cenak alebo akakolvek listova zelenina (polnicek - valerianka, mlady spenat, mlade salatove, cviklove listky, ...)