Foto: podravka
Komerčný recept<br /> Pripravte si šťavnaté hamburgery s Ajvarom jemným Podravka a volským okom v chrumkavom pečive a vychutnávajte si skvelé jedlo.
porcie
príprava
Postup
-
1
Mäso zmiešame s najemno nakrájanou cibuľou, korením grill classic, soľou a korením, zľahka premiešame a necháme postáť asi 30 minút. Zo zmesi potom vytvarujeme 4 hrubšie placky (asi tak isto hrubé, ako je pečivo).
- 2
Pečivo prerežeme na polovicu a opečieme ho z vnútornej strany na suchej panvici. Panvicu utrieme papierovým obrúskom a položíme na ňu na plátky nakrájanú slaninu a opražíme ju dozlatista.
- 3
Gril potrieme olivovým olejom, poriadne ho zahrejeme a položíme naň mäso, ktoré poriadne ugrilujeme z oboch strán.
- 4
Na panvicu pridáme olej a vajcia a opečieme ich
- 5
Spodnú časť pečiva potrieme majonézou alebo Ajvarom jemným. Potom položíme opečenú slaninu, mäso, plátok syra a nakoniec vajce. Prikryjeme vrchným kusom pečiva a ihneď podávame.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu