Bryndzová nátierka fotorecept

lenka1503 - fotkalenka1503, 2. júna 2016
Bryndzová nátierka (fotorecept)
Foto: lenka1503
4
porcie
15 minút
príprava

Postup

  1. 1

    Bryndzu dáme do misky a pridáme dve kopcovité lyžičky masla.

    Bryndzová nátierka (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Pridáme nadrobno pokrájanú polovicu malej cibule a nadrobno pokrájané zelené časti jarných cibuliek.

    Bryndzová nátierka (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Ochutíme horčicou a mletou červenou paprikou a riadne zamiešame.

    Bryndzová nátierka (fotorecept) - obrázok 3

Diskusia k receptu

monty469
bryndzová nátierka je fajn, ale keď ju urobím väčšinou ju jem len ja a občas aj manžel :-(
afataga
stara dobra klasika, robim skoro tak isto, len v poslednej dobe davam miesto maslo 40% tvaroh, lebo ked je s maslom, v chladnicke stuhne a zle sa natiera, vyskusaj niekedy ak chces
1x frezia
bembo
@Afataga (2.6.2016 16:09)

dobrá pripomienka s tým tvarohom.s tým stuhnutým maslom mám tiež ten istý problém.ale keď sa taký šmirkas (po našom bryndzová nátierka) vydarí ,a ešte na chrumkavom pečive alebo čerstvýn ražným chlebom,neskutočná dobrota.musím ju s tým tvarohom vyskúšať.myslím,že to na dobrej chuti neuberie
tekvica
Bryndza je skvela na vsetky sposoby. Preco nedavas do natierky aj bielu cast cibule?

Zaujímavé video z archívu TV Varecha