Korenie farebné

Korenie farebné ako ingrediencia v receptoch:

  • Hríby marinované - Grzyby marynowane

    Hríby marinované - Grzyby marynowane

    Kupil som aj ja, aj zena... Sampiony. Pekne biele, tak stredne velke... Co teraz? Budeme cely tyzden len hriby jest? Zahrabal som v starych kucharskych knihach a nasiel som... Rok 1975, Polsko,...

  • Tortička zo stejku, zemiakov a panchetty

    Tortička zo stejku, zemiakov a panchetty

    Mäso umyjeme, očistíme od mastných blán. Nakrájame 4 stejky, ktoré obalíme v rozdrvenom korení (iba boky) prudko opečieme na rozpálenom oleji z každej strany po troch minútach. Takto opečené stejky vyberieme na horúci plech.

  • Langošové experimentovanie

    Langošové experimentovanie

    Mala som vo zvyku cez leto jesť na kúpalisku langoše , ale keďže leto už končí a v podstate ani poriadne nebolo rozhodla som sa že ich vyskúšam doma .

  • Starorímsky tanier zo sviečkovice

    Starorímsky tanier zo sviečkovice

    Sviečkovicu odblaníme a na suchom grile alebo panvici sprudka opečieme. Necháme odležať asi 20 minút.

  • Bravčová panenka na hrubom korení s cesnakovým dipom
  • Zapekaný plesnivec s lieskovcami a hruškou

    Zapekaný plesnivec s lieskovcami a hruškou

    Syr rozkrojíme pozdĺžne na dve časti. Naplníme strúhanými lieskovými jadrami a spojíme.

  • Kurací steak s korenistým banánom

    Kurací steak s korenistým banánom

    Rezne posypeme mletým farebným korením a potrieme olejom, potom ich poukladáme na seba a vo vákuovej dóze na jednu noc dáme odstáť do chladničky. Asi hodinu pred pečením vyberieme mäso z chladničky. Na rošte prudko opečieme z...

  • Jahňacie vo farebnom korení

    Jahňacie vo farebnom korení

    Umyté a osušené mäso potrite polovicou oleja, dobre vmasírujte drvené korenie. Dajte pod fóliu a nechajte odstáť. Ocot miešajte s cukrom, až kým sa cukor nerozpustí. Pridajte cibuľu nakrájanú na osminky, karotky a...

  • Irish steak

    Irish steak

    Najprv si nachystáme všetky suroviny na prípravu receptu.

  • Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olív

    Grilovaný tuniak s avokádom a prelivom z čiernych olív

    Steak z tuniaka osolíme, okoreníme, pokvapkáme limetkovou šťavou a olivovým olejom. Necháme pol hodiny odležať v chladničke. Z avokáda, paradajok a červenej cibule pripravíme šalát, ktorý dochutíme soľou, korením, cesnakom, limetkovou...

  • Recept bez obrázku

    Pečené červené paradajky s omáčkou

    Najprv urobíme zásmažku z oleja a múky, rozriedime ju jogurtom a miešame do varu, potom vsypeme nastrúhaný syr, stiahneme zo sporáka a zamiešame vajcia.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist