Foto: elixir
Tak trochu pálivá...
2-3
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
50 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Fazuľu, ktorú sme si cez noc namočili, dáme variť. 10 minút necháme vrieť, potom ešte 40 minút povaríme na miernom plameni.
-
2
Pripravíme ostatné suroviny.
-
3
Keď ubehne 40 minút z celkovej doby varenia, pridáme na plátky nakrájaný cesnak a čili.
-
4
Pridáme paradajkový pretlak, premiešame a varíme ďalších 10 minút.
-
5
Na záver dochutíme olejom, čiernym korením a soľou. Vmiešame petržlenovú vňať. Kto má rád, posype si aj podrveným farebným korením. Môžeme podávať.
@laurisia so šošovicou som ešte neskúšala, musí to byť zaujímavé :)
@marianne :)
@katka78 ďakujem:) mala som trošku času počas varenia, tak som si mohla premyslieť foto...
@radost zemiaky majú v tejto polievke zelenú :)
kedže si mi zemiačky dovolila...ja som si polievku do KK uložila..
surovín nie je veľa..postup jednoduchý..to je to - čo by som chcela...:-)))