Foto: elixir
Rýchle predjedlo, opäť odpozerané z talianskej reštaurácie.
Postup
-
1
Cesnak ošúpeme a nakrájame na drobno, nastrúhame na jemno približne jednu lyžicu mrkvy, dáme ich do misky a zalejeme olivovým olejom. Pridáme štipku soli, petržlenovú vňať, korenie podrvíme a tiež pridáme. Primiešame olivy a necháme zo 20 minút postáť.
- 2
Podávame s pečivom, ktoré máčame v oleji a naberáme naň zeleninu.
Použite kľudne aj čierne olivy, bude to tiež chutné a viac farebné.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
...Myslím, že aj cez internet sa dá u nich objednať.
Ted jsem otevrela jeden z mych bazalkovych - delikatesa!
varecha.pravda.sk/recepty/sterilovana-bazalka-a-estragon/...