Chrumkavé kuracie ražniči
Foto: podravka
Podeľte sa s chutným chrumkavým ražniči so svojimi kamarátmi a uvidíte, ako im bude chutiť.
porcie
príprava
Postup
-
1
Kuracie prsia nakrájame na rovnaké kocky, ktoré posypeme vegetou.
- 2
Struky dáme variť do horúcej vody spolu s mrkvou a uvaríme ich al dente. Struky nakrájame na veľkosť mäsových kociek.
- 3
Mrkvu nakrájame na kolieska alebo ak je veľká, tak na kocky. Striedavo na paličku napichujeme mäso a zeleninu.
- 4
Vajcia rozmiešame vidličkou a kukuričné lupienky nahrubo pomelieme v elektrickom sekáči. Pripravené ražniči namočíme do vajec a potom obalíme v nasekaných lupienkoch.
- 5
Do širokej panvice dáme olej a necháme ho zahriať. Ražniči opečieme z oboch strán až do zlato-hneda. Keď je hotové, vyberieme ho na papierovú utierku a necháme prebytočný tuk odkvapkať.
- 6
Ražniči podávame so zeleninou, posypané farebným mletým korením a pokvapkané olivovým olejom.
- 7
Rada: K ražniči si môžete pripraviť aj dip vytvorený zo 150 g gréckeho jogurtu, 1 lyžičky majonézy a štipky vegety.
Tiež ražniči:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu