Huspenina hydinová

eraserhead - fotkaEraserhead, 17. novembra 2014 19:51
Ďalšie recepty »

huspenina alebo rôsol sa dá pripraviť rôzne ..........

3
porcie
5 min
príprava
360 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Je dôležité paprče dôkladne očistiť, ja to robím tak že ich oblejem vriacou vodou a stiahnem kožu aj s pazúrmi.

  2. 2

    Dáme variť asi 3 litre vody, pridáme soľ, korenie, srdcia a paprče. Varíme niekoľko hodín (5-6) kým nám neostane asi 0,5l silného vývaru. Srdcia nakrájame na drobušké kocky dáme do vhodnej formy a zalejeme precedeným vývarom. Po stuhnutí vyberieme ozdobíme červenou cibuľou,nakrájaným farebným korením a nakrájanými srdciami

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist