huspenina alebo rôsol sa dá pripraviť rôzne ..........
3
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
360 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Je dôležité paprče dôkladne očistiť, ja to robím tak že ich oblejem vriacou vodou a stiahnem kožu aj s pazúrmi.
- 2
Dáme variť asi 3 litre vody, pridáme soľ, korenie, srdcia a paprče. Varíme niekoľko hodín (5-6) kým nám neostane asi 0,5l silného vývaru. Srdcia nakrájame na drobušké kocky dáme do vhodnej formy a zalejeme precedeným vývarom. Po stuhnutí vyberieme ozdobíme červenou cibuľou,nakrájaným farebným korením a nakrájanými srdciami
Ďalšie recepty:
- 2
to nie je sa najesť do sýtosti ako z bravčovej huspeniny, ale to je pochutnať si,teda ochutnať delikatessu.