Huspenina hydinová

eraserhead - fotkaeraserhead, 17. novembra 2014

huspenina alebo rôsol sa dá pripraviť rôzne ..........

3
porcie
5 minút
príprava
360 minút
tepelná úprava

Suroviny

6 ks
3 ks
1 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Je dôležité paprče dôkladne očistiť, ja to robím tak že ich oblejem vriacou vodou a stiahnem kožu aj s pazúrmi.

  2. 2

    Dáme variť asi 3 litre vody, pridáme soľ, korenie, srdcia a paprče. Varíme niekoľko hodín (5-6) kým nám neostane asi 0,5l silného vývaru. Srdcia nakrájame na drobušké kocky dáme do vhodnej formy a zalejeme precedeným vývarom. Po stuhnutí vyberieme ozdobíme červenou cibuľou,nakrájaným farebným korením a nakrájanými srdciami

Recept je zaradený do kategórií:
Jedlá z hydiny, Lacné jedlá, Varené

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu
nemyslím si, že tie 3 porcie sú na nachovanie ľudí, ale to chápem ako chuťovku či originálne predjedlo.
to nie je sa najesť do sýtosti ako z bravčovej huspeniny, ale to je pochutnať si,teda ochutnať delikatessu.