Bravčové karé
Bravčové karé

Laci pečienka z bravčového karé

Milan Bučko
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 8. júna 2017
Laci pečienka z bravčového karé
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 minút
príprava

Suroviny

800 g
2 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Bravčové karé zbavíme vrchnej blany a nakrájame na rovnaké plátky. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.

  2. 2

    Potom mäso opečieme na steakovej panvici z oboch strán. Laci pečienku podávame dochutenú mletým farebným korením, s horčicou, chrenom a kyslou kapustou.

Diskusia k receptu


Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu