Laci pečienka z bravčového karé

Milan Bučko
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 8. júna 2017 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Laci pečienka z bravčového karé Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
25 min
príprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové karé zbavíme vrchnej blany a nakrájame na rovnaké plátky. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.

  2. 2

    Potom mäso opečieme na steakovej panvici z oboch strán. Laci pečienku podávame dochutenú mletým farebným korením, s horčicou, chrenom a kyslou kapustou.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist