Laci pečienka z bravčového karé
Milan Bučko
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 8. júna 2017
prevádzkar Zemplínskej reštaurácie v Michalovciach, 8. júna 2017

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bravčové karé zbavíme vrchnej blany a nakrájame na rovnaké plátky. Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a potrieme horčicou.
- 2
Potom mäso opečieme na steakovej panvici z oboch strán. Laci pečienku podávame dochutenú mletým farebným korením, s horčicou, chrenom a kyslou kapustou.
Tiež bravčové karé:
Ďalšie recepty:
- 2
žiadna škodoradosť, ale veľká hanba, takto sa prezentovať. najkrajšie sú na tom tie baranie rohy
Škodoradosť, najlepšia radosť.