Jedno mäso - dva rozličné rezne (fotorecept)
Foto: 2010Jedno mäso - dva rozličné rezne Perfektné šťavnaté rezne sa dajú spraviť aj z karé. Klasicky po slovensky aj po japonsky. Bravčové rezne v cestíčku z kyslej smotany
Foto: OlineckaBravčové rezne v cestíčku z kyslej smotany S rezňami v cestíčku je o niečo menej práce než pri obaľovaní v trojobale. Bravčový rezeň v cestíčku z volovca
Foto: Pravda - Robert Hüttner Bravčový rezeň v cestíčku z volovca Cestíčko obohatené chutným syrom. Pampúšikové opité rezne (fotorecept)
Foto: JericaPampúšikové opité rezne Takto robievam rezne čo som vydatá , kto ich ochutnal, tak sa pýtal, ako je možné, že sú ako pampúšik dokonca aj na druhý deň. Čiernohorský rezeň
Foto: OlineckaČiernohorský rezeň Rezne vypražené v zemiakovom cestíčku a posypané strúhaným syrom. Obrátené rezne (fotorecept)
Foto: GordonkoObrátené rezne Takto pripravené rezne nebudú nikdy suché. Vyprážaná bravčová krkovička trošku inak (fotorecept)
Foto: Izabella929Vyprážaná bravčová krkovička trošku inak Šmrnc týmto rezňom dodáva poriadna dávka cibule a cesnaku. Tirolské rezne
Foto: SlavkabisTirolské rezne Aj keď vyzerá na obrázku ako obyčajný rezeň vyprážaný, zdanie klame :)Vyprážaný bravčový rezeň s novými zemiakmi na petržlene aj pre začiatočníkov (fotorecept)
Foto: PustaVyprážaný bravčový rezeň s novými zemiakmi na petržlene aj pre začiatočníkov Rezeň z krkovičky nám chutí najviac, lebo je mäkučký a najšťavnatejší. Pivový bravčový rezeň
Foto: Izabella929Pivový bravčový rezeň Keď ich najprv necháte pohovieť si v pive... Rezne z bravčovej panenky (fotorecept)
Foto: BabkamtRezne z bravčovej panenky Trojobalová klasika, ale mäso je z bravčovej panenky. 



Diskusia k článku