Špagety aglio olio s hovädzím ragú

Peter Rupčík
šéfkuchár reštaurácie Diplomat v Bratislave, 17. augusta 2012
Špagety aglio olio s hovädzím ragú
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

400 g
45 ml
4 g, čerstvé
200 g
4 g
280 g (sviečkovica)
160 g
30 g
200 ml




Postup

  1. 1

    Uvarené špagety pridáme na panvičku, v ktorej máme orestovaný cesnak a čili papričku. Zľahka premiešame, pridáme soľ a korenie.

  2. 2

    Hovädzie mäso orestujeme na cesnaku, pridáme čerstvé dubáky, soľ a korenie, zalejeme smotanou a nakoniec pridáme parmezán.

  3. 3

    Ozdobíme čerstvou bazalkou a podávame.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia