Recepty, kde je kapary
Šunkové rolky plnené ryžovým šalátom
Tieto šunkové rolky sú ideálne na pohostenie návštevy alebo aj ako predjedlo....
Sýtejší Caesar šalát
Ste milovníci šalátov, ale máte pocit, že Vás nezasýtia? Vyskúšajte tento recept na sýtejší cézar...
Frittata s tuniakom z konzervy
Rád sa vraciam do edície receptov "špajzové špeciály" a toto môže kľudne byť ich vlajkonosič :)...
Tuniakové penne
Zdravý rýchlik so zodpovedne vyloveným proteínom. Samozrejme, nesmie chýbať čerstvá červená cibuľa, kapary, ...
Cuketové rizoto s krevetami podľa Rastislava Gašpara
V tomto videorecepte nám uvarí hokejový útočník HC Slovan Bratislava Rastislav Gašpar cuketové rizoto s krevetami...
Treska s krustou zo sušených paradajok
Fenikel a ryby spolu fantasticky ladia, hlavne takto - po taliansky.
Cestoviny s lososom
Talianska lososová rýchlovka od Vincenza... Losos, kapary a
mascarpone.
Dvojžĺtková domáca majonéza a tatárska omáčka
Recept na majonézu som našiel na stránke toprecepty. cz. Návod na tatársku omáčku mám od kamaráta...
Luxusná vajíčková nátierka
Inšpiroval ma kamarát Brepta svojím skvelým videoreceptom. Ide o trocha netradičnú nátierku ale o to lepšiu....
Francúzska remuláda
Remuláda (fr. rémoulade) je pikantná kuchynská omáčka podobná majonéze. Pri hraní jednej vedomostnej hry som...
Pescado a la Veracruzana
Ryba, avšak nie v mojej obľúbenej smotanovej omáčke, ale v paradajkovej....
Špagetové zamyslenie
Je to skôr taký návod a odporúčanie a nie exaktný recept. Aj keď je to aj...
Lososová nátierka
Z ingrediencií potrebných na klasický lososový bagel z New
Yorku som urobil nátierku.
Rizoto so sumčekom
Rybu zbavíme kože a pokrájame na 2–3 cm
kúsky, osolíme a okoreníme. Maslo roztopíme,
pridáme olivový...
Holubacia paštéta s králičou pečeňou
Umyté holuby rozkrojíme na polovicu, položíme
na plech, pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu,
šalotky, osolíme,...
Kuřecí prsa plněná chorizem a sýrem se smetanovou omáčkou s kapary
Kuřecí prsa rozřízneme tak, aby vznikla kapsa a vložíme do ní plátky salámu a sýra...
Tagliolini na paradajkovom ragú s bazalkou
Na olivovom oleji urestujeme posekanú šalotku
a cesnak. Pridáme pokrájané paradajky, bazalku
a paradajkový pretlak. Dochutíme...
Hovädzia roštenka „surf and turf“ s batatovými hranolčekmi
Steaková latina sa začína už pri výbere plemena,
veď každý „rodokmeň rezňa" má svoje
osobitosti. Zvieratá majú...
Lososový tatarák
Údeného lososa nakrájame, alebo rozmixujeme, alebo naškrabeme s čerstvým lososom. Pridáme cibuľu nakrájanú najemno,...
Zubáč na šošovicovo-zemiakovom šaláte
V osolenej vode uvaríme šošovicu s cesnakom
a bobkovým listom.

Šunkové rolky plnené ryžovým šalátom
Tieto šunkové rolky sú ideálne na pohostenie návštevy alebo aj ako predjedlo....

Sýtejší Caesar šalát
Ste milovníci šalátov, ale máte pocit, že Vás nezasýtia? Vyskúšajte tento recept na sýtejší cézar...

Frittata s tuniakom z konzervy
Rád sa vraciam do edície receptov "špajzové špeciály" a toto môže kľudne byť ich vlajkonosič :)...

Tuniakové penne
Zdravý rýchlik so zodpovedne vyloveným proteínom. Samozrejme, nesmie chýbať čerstvá červená cibuľa, kapary, ...

Cuketové rizoto s krevetami podľa Rastislava Gašpara
V tomto videorecepte nám uvarí hokejový útočník HC Slovan Bratislava Rastislav Gašpar cuketové rizoto s krevetami...

Treska s krustou zo sušených paradajok
Fenikel a ryby spolu fantasticky ladia, hlavne takto - po taliansky.

Cestoviny s lososom
Talianska lososová rýchlovka od Vincenza... Losos, kapary a mascarpone.

Dvojžĺtková domáca majonéza a tatárska omáčka
Recept na majonézu som našiel na stránke toprecepty. cz. Návod na tatársku omáčku mám od kamaráta...

Luxusná vajíčková nátierka
Inšpiroval ma kamarát Brepta svojím skvelým videoreceptom. Ide o trocha netradičnú nátierku ale o to lepšiu....

Francúzska remuláda
Remuláda (fr. rémoulade) je pikantná kuchynská omáčka podobná majonéze. Pri hraní jednej vedomostnej hry som...

Pescado a la Veracruzana
Ryba, avšak nie v mojej obľúbenej smotanovej omáčke, ale v paradajkovej....

Špagetové zamyslenie
Je to skôr taký návod a odporúčanie a nie exaktný recept. Aj keď je to aj...

Lososová nátierka
Z ingrediencií potrebných na klasický lososový bagel z New Yorku som urobil nátierku.

Rizoto so sumčekom
Rybu zbavíme kože a pokrájame na 2–3 cm kúsky, osolíme a okoreníme. Maslo roztopíme, pridáme olivový...

Holubacia paštéta s králičou pečeňou
Umyté holuby rozkrojíme na polovicu, položíme na plech, pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu, šalotky, osolíme,...

Kuřecí prsa plněná chorizem a sýrem se smetanovou omáčkou s kapary
Kuřecí prsa rozřízneme tak, aby vznikla kapsa a vložíme do ní plátky salámu a sýra...

Tagliolini na paradajkovom ragú s bazalkou
Na olivovom oleji urestujeme posekanú šalotku a cesnak. Pridáme pokrájané paradajky, bazalku a paradajkový pretlak. Dochutíme...

Hovädzia roštenka „surf and turf“ s batatovými hranolčekmi
Steaková latina sa začína už pri výbere plemena, veď každý „rodokmeň rezňa" má svoje osobitosti. Zvieratá majú...

Lososový tatarák
Údeného lososa nakrájame, alebo rozmixujeme, alebo naškrabeme s čerstvým lososom. Pridáme cibuľu nakrájanú najemno,...

Zubáč na šošovicovo-zemiakovom šaláte
V osolenej vode uvaríme šošovicu s cesnakom a bobkovým listom.