Ryžový šalát s grilovanou cuketou, avokádom a olivami
Foto: ryzasos
Letná a ľahká klasika. Vykúšajte tento recept s ryžou SOS počas horúcich letných dní.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu SOS uvarte podľa návodu na obale.
- 2
Cuketu nakrájajte na kolieska, poukladajte na tanier, posoľte a nechajte postáť.
- 3
Medzitým si pripravte zálievku z olivového oleja, citrónovej šťavy, soli a čierneho korenia.
- 4
Po približne 15 minútach, cuketu osušte a ugrilujte na olivovom oleji do mäkka.
- 5
Olivy nakrájajte na kolieska. Avokádo očistite a nakrájajte na kocky.
- 6
Vo veľkej šalátovej mise zmiešajte ryžu, cuketu, olivy, avokádo, nasekanú petržlenovú vňať a zálievku. Poriadne premiešajte a podávajte.
Tiež ryžový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu