Sýtejší Caesar šalát
Foto: ryzasos
Ste milovníci šalátov, ale máte pocit, že Vás nezasýtia? Vyskúšajte tento recept na sýtejší cézar šalát s trojfarebnou ryžou SOS
Exotic rice salads.
Zdroj: Ryža SOS
10 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
250 g |
|
1 ks |
|
hrsť |
|
8 ks |
|
|
|
|
|
|
|
Dressing: | |
6 PL |
|
2 ks (v slanom náleve) |
|
1/2 ks |
|
4 ks |
|
1 strúčik |
|
1 PL |
|
|
|
1 PL strúhaný |
|
|
|
štipka |
|
Postup
-
1
Na silnom plameni uveďte osolenú vodu do varu, pridajte ryžu a znížte plameň na mierny. Po 20-tich minútach ryžu sceďte a nechajte odstáť.
- 2
Na miernom plameni opražte na rozpálenej panvici okorenené kuracie prsia v olivovom oleji. Keď sú kuracie prsia upečené podľa vašej chuti, nakrájajte ich a odložte.
- 3
V miske pripravte z ingrediencií dressing a vymiešajte do hustej masy.
- 4
Na tanier naložte uvarenú ryžu, pridajte šalát, nakrájané cherry paradajky, kuracie prsia a dochuťte dressingom.
Tiež caesar šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
P.S. Oprava. Tretia veta mala byť takto: Vôbec neviem, čo je to SOS Exotic Salad. Vďaka za pochopenie a prepáčte...
www.ricesos.com/ryza-sos-exotic-salads/...
V popise pod fotkou je to napísané -trojfarebná ryža
Aj odkaz pod obrázkom na stránky Ryža S0S funguje. U nás svého času v nabídce ryža SOS byla. Už jsem to psala, někam ze vytratila.
Nuž, názov by som aj ja zvolil iný.... Lebo kuracie prsia s ryžou a oblohou naozaj nie sú cezar šalát (aj keď dresing sa podobá) 😂 to aj rezeň so zemiakovým šalátom je sýtejší cezar šalát.
To s SOS ryžou je oukej, len neviem, čo je to SOS Extra salad...s tým som sa ešte nestretol, Hlavne preto ma zaujíma jeho zloženie...
To si trefil klinec na hlavičku a vtipně, pobavil si ma!
ryža SOS Exotic salads je mix vaporizovanej, divej a červenej ryže. Na slovensku je dostupná v reťazcoch Billa, Kaufland a Kon-rad.
V našej kuchyni radi experimentujeme a skúšame nové kombinácie, aby sme ukázali, že ryža nemusí byť iba prílohou, ale aj súčasťou jedál a môže obohať tradičné jedlá a recepty.