Teľací rezeň so zemiakovým šalátom
Marcel Bugaj
šéfkuchár Hotela pod Lipou v Modre–Harmónii, 17. novembra 2021
šéfkuchár Hotela pod Lipou v Modre–Harmónii, 17. novembra 2021

Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Očistené teľacie karé nakrájame na porcie, naklepeme, okoreníme a osolíme. Plátky mäsa obalíme v trojobale (múka, vajce, panko strúhanka). Smažíme v zmesi oleja a masla z oboch strán dozlata.
- 2
Zemiakový šalát: Zemiaky uvaríme v šupke, necháme vychladnúť, ošúpeme a pokrájame na kocky. K zemiakom pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, na kocky pokrájané jablká a scedené kapary. Premiešame a šalát dochutíme vínnym octom, horčicou, soľou, korením a prípadne aj cukrom.
Tiež rezeň:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Ano mas pravdu. Ja som si ten recept ulozila kvoli tomu salatu. Tie rezne su ale krasne vyprazene, dala by som si.
Aaaaaallleeee hybajte........ ;)
Zdravim vas :)))