Tapas s bazalkovým pestom a ricottou
Tomáš Opletal
šéfkuchár v AC Hotel by Marriott Bratislava, 10. mája 2022
šéfkuchár v AC Hotel by Marriott Bratislava, 10. mája 2022
Foto: kavickari.sk
12 ks
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Bagetu nakrájame na 1,5 cm hrubé plátky. Plátky bagety opečieme z oboch strán na pár kvapkách olivového oleja.
- 2
Každý plátok opečenej bagety natrieme bazalkovým pestom, troškou ricotty, osolíme, okoreníme, do dekoratívneho tvaru zložíme polovicu plátku sušenej šunky.
- 3
Navrch dáme ešte olivy, kapary a nasekanú pažítku. Môžeme dozdobiť nakladanou červenou paprikou. Recept na nakladanú červenú papriku nájdete TU.
Tiež jednohubky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu