čokoláda horká 75 %

čokoláda horká 75 % ako ingrediencia v receptoch:

  • Parížske kocky (fotorecept)

    Parížske kocky (fotorecept)

    Kocky s parížskym krémom, no tak to je vynikajúca pochúťka.

  • Bravčová krkovička s vínovou cibuľou (fotorecept)

    Bravčová krkovička s vínovou cibuľou (fotorecept)

    Mali sme chuť na krkovičku a niečo štipľavé, tak som to dala akosi dokopy a tu je výsledok

  • Zapekaná ovsená kaša (fotorecept)

    Zapekaná ovsená kaša (fotorecept)

    Poslednú dobu sa snažím zdravo stravovať, ale sladkého sa nedokážem zdať. Tak si spravím aspoň výborne sladké raňajky na rôzne spôsoby. Ovsené vločky, také rozmočene v mlieku alebo v inej podobne mi fakt nechutia :) tak sa snažím...

  • Muffiny

    Muffiny

    Sypké suroviny- múka, ovsené vločky, PDP, cukor, vanilkový a kakao, všetky spolu zmiešame. Pridáme olej a vajíčka rozšľahané v mlieku.

  • Čokoladový koláč

    Čokoladový koláč

    toto je pre milovníčky čokolády - mňa recept zaujal a hlavne tam nie je múka tak som to chcela vyskúšať. Myslím, že je to výborný recept pre mlsný jazyk a naozaj stačí kúsok k výbornému nedeľnému obedu ☺

  • Molten Chocolate Cake

    Molten Chocolate Cake

    Lávový koláčik. Ideálne ku káve =)

  • Schwarzwälder Kirschtorte (fotorecept)

    Schwarzwälder Kirschtorte (fotorecept)

    Túto najobľúbenejšiu tortu v Nemecku a snáď aj na celom svete, som si naplánovala na moje narodeniny. Je akurát sezóna višní, tak som sa rozhodla, aj napriek teplému počasiu. Je to fantázia na tanieri a ešte väčšia v...

  • Sladká Valentínska roláda a čokoladové fondue s jahodami (fotorecept)

    Sladká Valentínska roláda a čokoladové fondue s jahodami (fotorecept)

    tak som spravila pre moju lásku na valentína :)

  • Čokoládová pena z tofu

    Čokoládová pena z tofu

    Dnes sme mali ako dezert, ak chcete skúste, je výborná.

  • Ľadová čokoládová terina s jablkovým pyré

    Ľadová čokoládová terina s jablkovým pyré

    Čokolády postupne rozpustíme vo vodnom kúpeli a zmiešame s horúcou šľahačkou a likérmi v uvedených pomeroch. Začneme horkou čokoládou, ktorú potom nalejeme do pripravenej formy s rozmermi 10 x 30 cm, ktorú sme predtým vyložili papierom...



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist