Vanilkové banánové mafiny s čokoládou
Jana Štrbková
foodblog Medové motúzy, 8. septembra 2024
foodblog Medové motúzy, 8. septembra 2024
Foto: Jana Štrbková
18 ks
porcií
porcií
15 minút
príprava
príprava
25 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Do roztlačených banánov zamiešame rozpustené maslo, vajíčka, vanilkovú pastu a ryžové mlieko.
- 2
Suché prísady – múku, sódu bikarbónu, soľ a cukor – premiešame a pridáme k banánovej zmesi. Prisypeme mandľové lupienky.
- 3
Do papierových košíčkov rozložených v mafinovej forme vlejeme do dvoch tretín cesto. Do každého košíčka dáme kúsky čokolády.
- 4
Pečieme v rúre vyhriatej na 200 °C asi 25 minút.
Tiež mafiny:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu