Datľový dezert
Datľový dezert

Datľovo-čokoládový krém s bezlepkovými sušienkami

novalim - fotkanovalim, 29. októbra 2024. Komerčný recept.
Datľovo-čokoládový krém s bezlepkovými sušienkami
Foto: novalim

Čakáte hostí a nemáte čas na prípravu pohostenia? Máme pre vás rýchle, jednoduché a hlavne chutné riešenie. Príprava nášho dnešného receptu je veľmi Zobraziť celý popisČakáte hostí a nemáte čas na prípravu pohostenia? Máme pre vás rýchle, jednoduché a hlavne chutné riešenie. Príprava nášho dnešného receptu je veľmi jednoduchá a nezaberie veľa času, za to výsledok je ohromujúci. Efektný datľovo-čokoládový krém s našimi obľúbenými bezgluténovými sušienkami Permonky bude chutiť určite každému.
Zdroj: www.novalim.sk

4
porcie
15 (+ namáčanie datl minút
príprava

Suroviny

1 bal.
200 g
100 g (50-60 %)
200 g
200 g
Na posypanie:
 (prášok)
Na ozdobu:




Postup

  1. 1

    Datle zalejeme horúcou vodou a necháme vopred postáť aspoň 30 minút. Scedíme a spolu s roztopenou čokoládou, tvarohom a kokosovou smotanou vložíme do mixéra. Rozmixujeme na hladký hustý krém.

  2. 2

    Permonky vo vrecúšku kladivkom alebo valčekom rozdrvíme na malé kúsky. Do každej misky na dno nasypeme do výšky asi 1 cm. Zalejeme krémom. Povrch posypeme kakaovým práškom. Ozdobíme kokosovými čipsami, keksíkom a celou datľou.

  3. 3

    Pred podávaním môžeme odložiť na chvíľu do chladničky.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia