Datľovo-čokoládový krém s bezlepkovými sušienkami
Foto: novalim
Čakáte hostí a nemáte čas na prípravu pohostenia? Máme pre vás rýchle, jednoduché a hlavne chutné riešenie. Príprava nášho
dnešného receptu je veľmi Zobraziť celý popisČakáte hostí a nemáte čas na prípravu pohostenia? Máme pre vás rýchle, jednoduché a hlavne chutné riešenie. Príprava nášho
dnešného receptu je veľmi jednoduchá a nezaberie veľa času, za to výsledok je ohromujúci. Efektný datľovo-čokoládový krém s
našimi
obľúbenými bezgluténovými sušienkami Permonky bude chutiť určite každému.
Zdroj: www.novalim.sk
porcie
príprava
Postup
-
1
Datle zalejeme horúcou vodou a necháme vopred postáť aspoň 30 minút. Scedíme a spolu s roztopenou čokoládou, tvarohom a kokosovou smotanou vložíme do mixéra. Rozmixujeme na hladký hustý krém.
- 2
Permonky vo vrecúšku kladivkom alebo valčekom rozdrvíme na malé kúsky. Do každej misky na dno nasypeme do výšky asi 1 cm. Zalejeme krémom. Povrch posypeme kakaovým práškom. Ozdobíme kokosovými čipsami, keksíkom a celou datľou.
- 3
Pred podávaním môžeme odložiť na chvíľu do chladničky.
Tiež dezert:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu