Víno biele suché

víno biele suché

Máte radi vínko? Pozrite si aj našu druhú stránku Pivnička.sk, kde nájdete články o vínach, vinároch či tie najlepšie slovenské i svetové vína, ktoré si tam môžete priamo kúpiť v našej on-line vinotéke (e-shop).

Víno biele suché ako ingrediencia v receptoch:

  • Špagety s paradajkovou omáčkou a šťavnatými kuracími prsami

    Špagety s paradajkovou omáčkou a šťavnatými kuracími prsami

    Cibuľu a cesnak nakrájame na drobno. Paradajky zbavíme jadierok a tiež nakrájame na drobno. Čerstvé bylinky nasekáme.

  • Filet z tresky so šalotkovou omáčkou
  • Rigati s omáčkou z medvedieho cesnaku

    Rigati s omáčkou z medvedieho cesnaku

    Po tej siahodlhej zime dobre padne pár vitamínov. Omáčka je jednoduchá a naozaj chutná. Zdroj rodinka. sk.

  • Slávky marinara

    Slávky marinara

    V obchode som natrafil na sieťku čerstvých sláviek, a hneď mi bolo jasné ako ich pripraviť.

  • Bravčové karé pod čapicou (fotorecept)

    Bravčové karé pod čapicou (fotorecept)

    Nie, nemá vypite, ako si niekto pomyslí. Chcela som slaninu na oškvarky a masť. No nič poriadne nebolo, ja neviem, už aj tie prasce asi držia diétu. Slanina nemala ani 1 centimeter,...

  • Bůček marinovaný ve víně

    Bůček marinovaný ve víně

    Určitě skvělá inspirace třeba na Silvestra. Vyzkoušejte, u nás zmizel ze všech dobrot jako první :-D

  • Nedeľný „koláčik“ pre zlatíka (fotorecept)

    Nedeľný „koláčik“ pre zlatíka (fotorecept)

    Môj zlatík zas chodil po kuchyni a hľadal niečo sladké --- no máš ho vidieť, on a niečo sladké, zlate to očí. Tak som mu teda upiekla koláčik k vínu. Aj na ruky ma zobral...

  • Bravčové líčka na bielom víne

    Bravčové líčka na bielom víne

    Podarilo sa mi po prvýkrát kúpiť u nášho mäsiara bravčové líčka a pripravila som ich na bielom víne. Chutili výborne a preto budú na programe častejšie.

  • Talianske kuracie rizoto

    Talianske kuracie rizoto

    Talianske krémové rizoto z ryže arborio, pripravené na víne s Podravkou grill classic, môžete podávať len s úsmevom a dobrou náladou. Tá predsa k Taliansku patrí!

  • Teľacia roláda

    Teľacia roláda

    Nepochybujte o tom, že vaši hostia pri spoločnom stole veľmi ocenia a neskôr budú s láskou spomínať na túto jemnú a šťavnatú roládu z teľacieho mäsa s krásnymi pásikmi zelených špenátových listov a pancetty.

  • Sýta držková polievka

    Sýta držková polievka

    Držková s fazuľou a zeleninou.

  • Mäsové guľky podľa Gina Di Campa

    Mäsové guľky podľa Gina Di Campa

    Robíme často. V originálnom recepte je mäso teľacie. My robíme z morčacieho, je chudšie, alebo čo mam v chladničke, hovädzie, bravčové...

  • Cestoviny so sicílskym pestom a s olivami

    Cestoviny so sicílskym pestom a s olivami

    Talianske jedlo odporúčam variť pri talianskej hudbe a pri otvorenom víne. Len tak dokážete variť s vášňou a láskou pre svojich blízkych.

  • Voňavý králik na olivách

    Voňavý králik na olivách

    Skúšala som nový recept na ušiaka :) kombinácia podľa časopisu Apetit s úpravou a lá Stanči :D Dopadlo to skutočne výborne a môžem vrelo odporúčať... ešte mať tak domáceho králička a bolo by to dokonalé...

  • Špenátové valčeky s lososom

    Špenátové valčeky s lososom

    Čerstvý špenát rozmixujeme a zbavíme ho prebytočnej vody. Do rozmixovaného špenátu pridáme polohrubú múku a 3 vaječné žĺtky, soľ a muškátový oriešok. Zo surovín vypracujeme cesto a opatrne doň zapracujeme vyšľahaný sneh z troch zostávajúcich vaječných bielkov.

  • Ropa vieja z Gran Canarie

    Ropa vieja z Gran Canarie

    Ropa vieja (čítaj vijecha) alebo "staré prádlo" sú niečo podobné ako guláš alebo prívarok/Eintopf s vareným, duseným a natrhaným mäsom. Ja som použila tentoraz kuracie mäso, ale môžete dať aj hovädzie či bravčové. Pôvodne to...

  • Teľacie plátky na hubách (fotorecept)

    Teľacie plátky na hubách (fotorecept)

    Zase som trošku zablúdila do talianskej kuchyne... už mám tej zimy dosť, tak aspoň v kuchyni si robím juh :D Recept je odkukaný od Emanuela Ridi a origoš názov je "Scaloppini di vitello con funghi"... už mám...

  • Kačacie prsia s pomarančovým gélom

    Kačacie prsia s pomarančovým gélom

    Keď už prsia, tak kačacie, ktoré dlhou tepelnou úpravou zbytočne nemučíme, a s pomarančom je to osvedčená kombinácia.

  • Zelené rizoto s kuracím mäsom

    Zelené rizoto s kuracím mäsom

    Komerčný recept
    Zelené kuracie rizoto dodá nie len krásnu farbu vášmu tanieru, ale poskytne vám aj skvelú vôňu a chuť.

  • Rybárov guláš

    Rybárov guláš

    Komerčný recept
    Tento hustý a krémový guláš pripravený z marinovaných filiet z tresky osmažených na olivovom oleji a uvarených spolu so zemiakmi je ako stvorený na odštartovanie vašej štedrej večere.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist