Rýchla ryža na spôsob bolognese s vajíčkom
Foto: ryzasos
Koľkokrát ste varili bolonské špagety? A koľkokrát ste varili ryžu? Vyskúšajte skombinovať tieto dva recepty a pripravte si jednoduchú a rýchlu ryžu bolognese s Zobraziť celý popisKoľkokrát ste varili bolonské špagety? A koľkokrát ste varili ryžu? Vyskúšajte skombinovať tieto dva recepty a pripravte si jednoduchú a rýchlu ryžu bolognese s vajíčkom. Na tento recept je najvhodnejšia ryža SOS Classic.
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu uvarte podľa návodu na obale.
- 2
Na panvici s olejom osmažte nakrájanú cibuľku a pridajte k nej paradajky spolu s bolonskou omáčkou.
- 3
Pridajte víno a ryžu a nechajte zredukovať.
- 4
Posypte oreganom a strúhaným syrom. Podávajte s opraženým vajíčkom.
Tiež ryža:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu