Ryža s rebierkami a artičokmi
Foto: ryzasos
Máte chuť na tradičné jedlo plné chuti? Ryža s rebierkami a artičokmi je lahodný pokrm jednoduchý na prípravu a vhodný na každú príležitosť. Zobraziť celý popisMáte chuť na tradičné jedlo plné chuti? Ryža s rebierkami a artičokmi je lahodný pokrm jednoduchý na prípravu a vhodný na každú príležitosť. Na tento recept sa ideálne hodí ryža SOS Classic.
Zdroj: Arroz SOS
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cesnak, papriku a cibuľu nakrájajte na malé kúsky. Artičoky sceďte a nakrájajte ich na kúsky. Papriku a paradajku najemno nakrájajte.
- 2
Na veľkej panvici na extra panenskom olivovom oleji orestujte rebierka na strednom plameni z oboch strán približne 15 minút alebo kým nie sú zlatohnedé. Vyberte z panvice a odložte ich bokom.
- 3
Na tej istej panvici orestujte cesnak a cibuľu, pridajte papriku a paradajku. Restujte pár minút a pridajte biele víno a bobkové listy.
- 4
Potom pridajte ryžu SOS Classic a premiešajte. Prilejte horúci kurací vývar, pridajte soľ a nechajte variť 15-17 minút. Keď je ryža takmer hotová, pridajte artičoky.
- 5
Ryžu podávajte s rebierkami, ozdobte tymianom a posypte trochou citrónovej kôry.
Tiež bravčové rebierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu