Bravčové rebierka
Bravčové rebierka

Ryža s rebierkami a artičokmi

ryzasos - fotkaRyža SOS, 22. augusta 2024. Komerčný recept.
Ryža s rebierkami a artičokmi
Foto: ryzasos

Máte chuť na tradičné jedlo plné chuti? Ryža s rebierkami a artičokmi je lahodný pokrm jednoduchý na prípravu a vhodný na každú príležitosť. Zobraziť celý popisMáte chuť na tradičné jedlo plné chuti? Ryža s rebierkami a artičokmi je lahodný pokrm jednoduchý na prípravu a vhodný na každú príležitosť. Na tento recept sa ideálne hodí ryža SOS Classic.
Zdroj: Arroz SOS

10 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

250 g
6 ks
6 ks
1 ks
1 ks
4 strúčiky
1 ks
250 ml
2 ks
700 ml




Postup

  1. 1

    Cesnak, papriku a cibuľu nakrájajte na malé kúsky. Artičoky sceďte a nakrájajte ich na kúsky. Papriku a paradajku najemno nakrájajte.

  2. 2

    Na veľkej panvici na extra panenskom olivovom oleji orestujte rebierka na strednom plameni z oboch strán približne 15 minút alebo kým nie sú zlatohnedé. Vyberte z panvice a odložte ich bokom.

  3. 3

    Na tej istej panvici orestujte cesnak a cibuľu, pridajte papriku a paradajku. Restujte pár minút a pridajte biele víno a bobkové listy.

  4. 4

    Potom pridajte ryžu SOS Classic a premiešajte. Prilejte horúci kurací vývar, pridajte soľ a nechajte variť 15-17 minút. Keď je ryža takmer hotová, pridajte artičoky.

  5. 5

    Ryžu podávajte s rebierkami, ozdobte tymianom a posypte trochou citrónovej kôry.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia