Marhuľová bublanina
Marhuľová bublanina

Kokosová bublanina s marhuľami

helena10 - bez fotkyhelena10, včera 14:42
Kokosová bublanina s marhuľami
Foto: helena10

Jednoduchý hrnčekový recept. Bublanina je jemná, vláčna a cesto „zneše vecej“ ovocia. Ja som piekla v menšom plechu, môžete aj vo väčšom...

30 minút
na 175 °C

Suroviny

Cesto kokosové:
1 hrnček (250 ml)
1 hrnček
2 hrnčeky
1/3 KL
1 bal.
1 bal.
2 ks (veľkosť M)
1,5 hrnčeka (3,5 %)
1/2 hrnčeka
Okrem toho:
 čerstvé
Na vymastenie a posypanie plechu:




Postup

  1. 1

    Na cesto som v miske najprv premiešala suché suroviny a potom som pridala tekuté. Zo všetkých surovín na cesto vymiešam ručným mixérom jednoliate cesto.

  2. 2

    Vyšší plech 20 x 35 cm natriem olejom a posypem strúhaným kokosom. Cesto do neho vylejem, zarovnám a navrch štedro rozložím nakrájané marhule. Máme radi viac ovocia v koláčoch... Množstvo, veľkosť a tvar narezaných marhúľ je už na „vašim šmaku“.

  3. 3

    Vo vyhriatej rúre na 175 stupňov pečiem 30 minút do suchej špajle. Čas pečenia prispôsobte svojej rúre a veľkosti plechu.

    Kokosová bublanina s marhuľami - obrázok 3
  4. 4

    Vychladenú bublaninu posypem práškovým cukrom.

Diskusia k receptu

haji
Moc pěkný receptík, bublaninu miluju a kokosová je fajn. Moc ráda vysypávám vymastěný plech kokosem. Je lepší než mouka či strouhanka. Krásné fotečky!