Ustricová omáčka

Ustricová omáčka ako ingrediencia v receptoch:

  • Čínska ostro-kyslá polievka po slovensky

    Čínska ostro-kyslá polievka po slovensky

    Ja varím tejto polievky tak 3-4 litre, aby ste vedeli kolko čoho asi som použila. Ja som vývar pripravovala v tlakovom hrnci, dala som asi 3 kuracie krídla a nejaké kosti z vykosteného kurčaťa, 2 kuracie bujóny a nechala...

  • Pražené kačacie rezance

    Pražené kačacie rezance

    Kačacie prsia aj s kožou narežeme na tenké rezance, dáme do misky, polejeme sójovou omáčkou a dáme do chladničky odležať. Zeleninu nakrájame na rovnaké rezance, pšeničné rezance uvaríme do polomäkka.

  • Sardinkové fašírky

    Sardinkové fašírky

    Jednoduche , zdrave a lacne

  • Sambal špargľa s krevetami (fotorecept)

    Sambal špargľa s krevetami (fotorecept)

    Výborné a rýchle, len škoda, že tie veľké krevety som našla v druhej mrazničke až keď som to už mala zjedené... :))

  • Moja čína z woku (fotorecept)

    Moja čína z woku (fotorecept)

    Tento recept mám okukaný z televízneho varenia ešte z dávnej minulosti. Mám ho rada preto, že si ho môžem prispôsobiť podľa vlastnej chuti a dostupných ingrediencií. Dúfam, že bude chutiť aj Vám.

  • Jahňacina na mongolský spôsob (fotorecept)

    Jahňacina na mongolský spôsob (fotorecept)

    Jahnacina pripravena na tento sposob sa obycajne podava bez inej zeleniny. No kto ma rad moze si k jedlu pripravit brokolicu, karfiol alebo cukiny uvarene na pare.

  • Orientálne mäsové batôžky (fotorecept)

    Orientálne mäsové batôžky (fotorecept)

    Možno sa vám to bude zdať ako piplačka, je to však pomerne rýchle jedlo, a veľmi chutné:)! Batôžky sa dajú variť na pare, ale aj smažiť v oleji. Tak isto sa dajú robiť rolky namiesto...

  • Ryžové rezance s bravčovým mäsom, shitake hríbami a mrkvou (fotorecept)

    Ryžové rezance s bravčovým mäsom, shitake hríbami a mrkvou (fotorecept)

    Shitake hríby zalejeme horúcou vodou a necháme ich v nej 15 minút, potom ich pokrájame na rezance. Vodu z hríbov si odložíme. Zatiaľ čo namáčame hríby, mäso umyjeme, nakrájame na rezance, dáme do...

  • Čínske ostro-sladké krídelká (fotorecept)

    Čínske ostro-sladké krídelká (fotorecept)

    Umyté krídelká naporcujeme. Ja tie končeky vyhadzujem.

  • Pad Gra Prao

    Pad Gra Prao

    Recept pre stiplave jazycky! recept poznam od mojho svarga, ktory vari jedine thajsku kuchynu, toto jedlo sme konzumovali opakovane na dinner parties ked varil on, najnovsie na nasej spolocnej rodinnej dovolenke dokonca dvakrat! kedze sme pomahali...

  • Krevety s hráškovými strukmi

    Krevety s hráškovými strukmi

    čína mňam mňam

  • Ryžové rezance s kuracím mäsom

    Ryžové rezance s kuracím mäsom

    Veľmi rýchle, jednoduché a chutné jedlo. Pili sme k nemu Devín.

  • Tálska ihla s tromi druhmi mäsa

    Tálska ihla s tromi druhmi mäsa

    Umytú, osušenú a naporciovanú krkovičku vložíme do marinády z oleja, korenia, červenej papriky, cesnaku a cibule.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist