Kuracie kúsky s čerstvou bazalkou
Tomáš Szabados, Katarína Nguyen
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 20. apríla 2015
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 20. apríla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Prsia nakrájame na väčšie kocky. Zázvor, cesnak a čili papričky vložíme do mažiara a poriadne rozdrvíme na pastu.
- 2
Panvicu rozohrejeme a mäso v nej sprudka opečieme. Primiešame hotovú pastu a ešte chvíľu opekáme.
- 3
Na záver pridáme ustricovú a sójovú omáčku a kryštálový cukor. Podávame s jazmínovou ryžou a hŕstkou thajskej bazalky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu