Tofu so zeleninou a zázvorovou omáčkou
Tomáš Szabados, Katarína Nguyen
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 23. apríla 2015
Panasian Restaurant hotela Mama‘s v Bratislave, 23. apríla 2015
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
400 g |
|
50 g |
|
40 g |
|
10 g |
|
30 g |
|
2 g |
|
20 g |
|
30 g |
|
30 g |
|
30 g |
|
200 ml |
|
50 ml |
|
20 ml |
|
20 ml |
|
25 g |
|
na dozdobenie |
|
Postup
-
1
Tofu nakrájame na kocky a ihneď opečieme dozlatista, až potom zmiešame s ostatnými surovinami. Do woku vlejeme trošku oleja a necháme panvicu rozpáliť.
- 2
Medzitým nakrájame šalotku na pásiky, zázvor a cesnak na kocky a čili na malé krúžky; všetko vhodíme do rozpáleného oleja. Pridáme opečené tofu a všetky omáčky.
- 3
Potom pridáme mrkvu, krátko ju podusíme a postupne pridávame ostatné druhy zeleniny. Nakoniec jedlo dochutíme limetkovou šťavou a dozdobíme koriandrom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu