Recepty, kde je filety
Losos na grile
Kedže bolo tak pekne (minulý rok v lete :-), tak aj ja som griloval. Lososa....
Tilapia po provensálsky
Tilapia je vhodnou rybkou pre milovníkov nezdravého pangasia. Chuť ešte lahodnejšia, bez
kostí ! :-)
Losos na masle so smotanovou omáčkou a cestovinami
Mala som chuť na lososa a chcela som skúsiť niečo iné. V predstavách chutí vzniklo toto....
Štedrovečerná rybka ze Záhorá
Táto úprava ryby má originálnu chuť, je veľmi lahodná i pikantná zároveň. Robievam ju na...
Filety z tresky s hubovou omáčkou
Dostali sme chuť na ryby, tak som prehrabal mrazák a našiel filety. V chladničke...
Zapekané filety z Aljašskej tresky
Je to veľmi chutné jedlo. V tomto recepte sa trochu stráca chut ryby, takze to...
File Pangasius s cuketou a zeleninou.
Rozmrazené pangasius fillé oplachnemé. Necháme na sitku odkvapkať. Priprávime si marinádu( ja som ju robila tentokrát takto...
Kuriatko z Jaffa
Mňa priam fascinuje židovská kuchyňa, pripravila som opäť jeden z jej skvelých
receptov a o tento...
Morský vlk s mozzarellovou krustou
Filety z morského vlka posolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, potrieme olivovým olejom a necháme odležať...
Ruža zo zubáča
Prvým krokom je spracovanie a príprava jemnej čerstvej filety zo zubáča. Z filety nakrájame tenké plátky...
Pražma v koriandrovom peste
Pesto pripravíme v mixéri, do ktorého pridáme olivový olej, píniové oriešky, koriandrovú vňať, ...
Zemiakovo–rybací nákyp
Uvarené ošúpané zemiaky nakrájame na plátky a vložíme do vymastenej nádoby. Na ne položíme restované šampiňóny,...
Roláda z lososa, zubáča a špenátu
Prvým krokom je spracovanie a príprava jemných čerstvých filiet zo zubáča a lososa.
Z lososa pripravíme steak,...
Rybacie placky so špenátom
Filety zomelieme na mlynčeku, pridáme umytý špenát a ostatné ingrediencie.
Zubáč s chorizo-rajčinovou marmeládou
Marmeláda: Chorizo, sušené rajčiny a cibuľu nakrájame na rovnaké drobné kocky. Na oleji postupne restujeme...
Sumec na špenáte
Očisteného sumca nakrájame na filety. Zľahka dochutíme. Na panvici speníme maslo, pridáme
špenátové listy, ...
Pečená zelenina a parená ryba
Keby som varila len pre seba, stačila by mi len pečená zelenina, ale pre chlapa...
Grilovaný zubáč s paprikovou omáčkou
Zemiaky nakrájame na tenké plátky, vložíme do zapekacej misky. Do 0, 4 l smotany pridáme...
Pirátske rybičky
Recept som dostala od znamych.
Pangasius s nivou
Viete ako chutí ryba s nivou? Ja už áno. Najprv som si nebola istá.....
Pečená ryba s pikantnou krustou
Vyprážané ryby u nás nie sú veľmi v obľube, preto ich pripravujem takto. Najčastejšie robím...
Luxusné rybacie fašírky so zemiakovou penou
Lososa sparíme alebo uvaríme 10 minút a necháme vychladnúť.
Rybka a la italiano a šľahačkové zemiaky :-)
Dvakrát do týždňa robím doma rybku a teraz som si vymyslela recept podľa toho, čo som...
Sparený losos s cinzanovou omáčkou
Lososa naporcujeme, osolíme, okoreníme a vložíme do vody, ktorú sme ochutili vínnym octom, ...
Závitky s lososom v bádenskej omáčke
Lazaňové pláty uvaríme v osolenej vode. Lososa nakrájame na tenké plátky, posolíme. Mangold (špenát)...
Grilovaný amur na cuketách
Amura opečieme na panvici a dáme opiecť do rúry na 130 oC na osem minút. Fettuccine...
Vysmážaný pangasius v sezame
Dostala som ohromnú chuť na vysmážanú rybu a tu je výsledok môjho snaženia.
Špenátovo-mrkvová roláda zo pstruha
Filety očistíme, orez rozmixujeme spolu so smotanou, na tzv. fáš, osolíme a okoreníme....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos na grile
Kedže bolo tak pekne (minulý rok v lete :-), tak aj ja som griloval. Lososa....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Tilapia po provensálsky
Tilapia je vhodnou rybkou pre milovníkov nezdravého pangasia. Chuť ešte lahodnejšia, bez kostí ! :-)
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Losos na masle so smotanovou omáčkou a cestovinami
Mala som chuť na lososa a chcela som skúsiť niečo iné. V predstavách chutí vzniklo toto....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Štedrovečerná rybka ze Záhorá
Táto úprava ryby má originálnu chuť, je veľmi lahodná i pikantná zároveň. Robievam ju na...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Filety z tresky s hubovou omáčkou
Dostali sme chuť na ryby, tak som prehrabal mrazák a našiel filety. V chladničke...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zapekané filety z Aljašskej tresky
Je to veľmi chutné jedlo. V tomto recepte sa trochu stráca chut ryby, takze to...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
File Pangasius s cuketou a zeleninou.
Rozmrazené pangasius fillé oplachnemé. Necháme na sitku odkvapkať. Priprávime si marinádu( ja som ju robila tentokrát takto...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Kuriatko z Jaffa
Mňa priam fascinuje židovská kuchyňa, pripravila som opäť jeden z jej skvelých receptov a o tento...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Morský vlk s mozzarellovou krustou
Filety z morského vlka posolíme, pokvapkáme citrónovou šťavou, potrieme olivovým olejom a necháme odležať...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Ruža zo zubáča
Prvým krokom je spracovanie a príprava jemnej čerstvej filety zo zubáča. Z filety nakrájame tenké plátky...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pražma v koriandrovom peste
Pesto pripravíme v mixéri, do ktorého pridáme olivový olej, píniové oriešky, koriandrovú vňať, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zemiakovo–rybací nákyp
Uvarené ošúpané zemiaky nakrájame na plátky a vložíme do vymastenej nádoby. Na ne položíme restované šampiňóny,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Roláda z lososa, zubáča a špenátu
Prvým krokom je spracovanie a príprava jemných čerstvých filiet zo zubáča a lososa. Z lososa pripravíme steak,...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybacie placky so špenátom
Filety zomelieme na mlynčeku, pridáme umytý špenát a ostatné ingrediencie.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Zubáč s chorizo-rajčinovou marmeládou
Marmeláda: Chorizo, sušené rajčiny a cibuľu nakrájame na rovnaké drobné kocky. Na oleji postupne restujeme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sumec na špenáte
Očisteného sumca nakrájame na filety. Zľahka dochutíme. Na panvici speníme maslo, pridáme špenátové listy, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená zelenina a parená ryba
Keby som varila len pre seba, stačila by mi len pečená zelenina, ale pre chlapa...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný zubáč s paprikovou omáčkou
Zemiaky nakrájame na tenké plátky, vložíme do zapekacej misky. Do 0, 4 l smotany pridáme...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pirátske rybičky
Recept som dostala od znamych.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pangasius s nivou
Viete ako chutí ryba s nivou? Ja už áno. Najprv som si nebola istá.....
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Pečená ryba s pikantnou krustou
Vyprážané ryby u nás nie sú veľmi v obľube, preto ich pripravujem takto. Najčastejšie robím...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Luxusné rybacie fašírky so zemiakovou penou
Lososa sparíme alebo uvaríme 10 minút a necháme vychladnúť.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Rybka a la italiano a šľahačkové zemiaky :-)
Dvakrát do týždňa robím doma rybku a teraz som si vymyslela recept podľa toho, čo som...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Sparený losos s cinzanovou omáčkou
Lososa naporcujeme, osolíme, okoreníme a vložíme do vody, ktorú sme ochutili vínnym octom, ...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Závitky s lososom v bádenskej omáčke
Lazaňové pláty uvaríme v osolenej vode. Lososa nakrájame na tenké plátky, posolíme. Mangold (špenát)...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Grilovaný amur na cuketách
Amura opečieme na panvici a dáme opiecť do rúry na 130 oC na osem minút. Fettuccine...
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Vysmážaný pangasius v sezame
Dostala som ohromnú chuť na vysmážanú rybu a tu je výsledok môjho snaženia.
![prazdny](/static/imgs/transparent-16x9.png)
Špenátovo-mrkvová roláda zo pstruha
Filety očistíme, orez rozmixujeme spolu so smotanou, na tzv. fáš, osolíme a okoreníme....