Zubáč s chorizo-rajčinovou marmeládou

Rastislav Krampl
šéfkuchár hotela Crowne Plaza v Bratislave, 15. apríla 2012 16:07
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Zubáč s chorizo-rajčinovou marmeládouFoto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
60 min
príprava

Suroviny

800 g, filety
2 PL
 na opekanie
200 g
50 g
1 ks, malá
200 ml
100 g
štipka
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Marmeláda: Chorizo, sušené rajčiny a cibuľu nakrájame na rovnaké drobné kocky. Na oleji postupne restujeme cibuľu do sklovita, pridáme chorizo, restujeme ďalej do chrumkava. Pridáme sušené rajčiny, rajčinovú šťavu, želírovací cukor a pochutiny. Necháme 5 – 10 minút povariť a odstavíme.

  2. 2

    Zubáč: Filety očistíme, odstránime zvyšky kostí a plutiev a ostrým nožom narežeme kožu. Filety ochutíme soľou a korením, pomúčime a pečieme na oleji do chrumkava.

  3. 3

    Servírovanie: Na stred taniera naložíme horúcu rajčinovú marmeládu a navrch položíme zubáča.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist