Pražma v koriandrovom peste

Ivan Klčovský
šéfkuchár hotela Chopok v Demänovskej Doline, 20. mája 2012 20:35
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Pražma v koriandrovom pesteFoto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
35 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Pesto pripravíme v mixéri, do ktorého pridáme olivový olej, píniové oriešky, koriandrovú vňať, citrónovú šťavu podľa chuti. Parmezán a soľ pridávame veľmi opatrne, pretože parmezán je dosť slaný. Všetky ingrediencie rozmixujeme.

  2. 2

    Povrch kože pražmy potrieme hrubšou vrstvou pesta. Pečieme do zlata na vymastenom plechu v predhriatej rúre 6 – 8 minút pri teplote 185 oC. Podávame so zeleninou pre wok a miešanou divou ryžou.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist