Foto: evusik
Keď nie je moc času a napriek tomu si chceme pochutiť....
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
zemiaky si očistíme a nastrúhame na tenké plátky a dáme ich variť do osolenej vody na cca 10 minút a potom scedíme a necháme odkvapkať
-
2
rybie filety, ja som použila tresku, dáme do zapekacej misky, osolíme a posypeme nasekanou petrželkou a tymiánom...
-
3
zakryjeme čerstvým špenátom....
-
4
uložíme plátky cesnaku, osolíme a trochu okoreníme mletým čiernym korením....
-
5
prikryjeme plátkami obvarených zemiakov, osolíme, okoreníme
-
6
a dáme zapiecť...
-
7
keď sú zemiaky červené potrieme kyslou smotanou a posypeme strúhaným syrom a krátko zapečieme
-
8
a môžeme servírovať
-
9
napríklad so zeleninovým šalátom
ďakujem všetkým za milé komentáre :-)
Namiesto špenátu som použila por, lebo sa mi pekný a hodne urodil, no môj milovaný povedal, že je to výborné, ale nabudúce môžem kľudne urobiť aj bez toho zeleného:-)).