Rybacie placky so špenátom
Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 29. apríla 2012
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 29. apríla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Filety zomelieme na mlynčeku, pridáme umytý špenát a ostatné ingrediencie.
- 2
Z rybacej zmesi formujeme placky, ktoré necháme 30 minút odležať v chladničke. Vyprážame pri 180 oC asi štyri minúty.
- 3
Uhorku nakrájame a zmiešame so sladkou čili omáčkou, podávame ako prílohu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu