Rybacie placky so špenátom

Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 29. apríla 2012
Rybacie placky so špenátom
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie

Suroviny

600 g
400 g
1 PL
100 ml
2 ks
 na vysmážanie
1 ks
100 ml




Postup

  1. 1

    Filety zomelieme na mlynčeku, pridáme umytý špenát a ostatné ingrediencie.

  2. 2

    Z rybacej zmesi formujeme placky, ktoré necháme 30 minút odležať v chladničke. Vyprážame pri 180 oC asi štyri minúty.

  3. 3

    Uhorku nakrájame a zmiešame so sladkou čili omáčkou, podávame ako prílohu.

Diskusia k receptu

paveva
zaujímavý recept, ale dúfam, že môžem použiť iný druh ryby.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia