Pirátske rybičky

maria7 - bez fotkymaria7, 1. februára 2012

Recept som dostala od znamych.

Suroviny

1 kg
3 velke
3 velke
1 velka
podla potreby
Nalev :
500 ml
700 ml
150 g
1 PL
1 ks
1 ks /feferónka/
podla chuti
podla chuti




Postup

  1. 1

    Cibulu si nakrajame na polmesiaciky, papriku na prusky, sparime paradajky,osupeme a pokrajame. Na oleji udusime cibulu,papriku paradajky, chilli papricku. Do flias alebo do uzatvaracej nadoby prekladame ryby a zeleninu. Nalev : vsetke suroviny na nalev dame varit, privedieme do varu a povarime 5 minut, nechame trosku schladit a zalejeme pripravene ryby.Odlozime do chladnicky a konzumujeme o 7 dni po odstati v chladnicke.

Diskusia k receptu

salinka
Mmm, to by ma zaujimalo, ako to chuti. V kazdom pripade to vyskusam. Dakujem za recept.
maria7
Pangasa nakladame suroveho,rozmrazeneho, ktoreho zalejeme trosku ochladenym nalevom a nechame odstat v chladnicke7 dni. Nakladaneho pangasa som ochutnala u mojich znamych, od ktorych mam tento recept a velmi mi to chutilo. Ja ryby nakladam roznymi sposobmi ,ale iba rozne morske ryby. Tymto receptom som chcela pomoc vam na Slovensku,lebo viac je tu na vareche receptov na rybu Pangasius. Dufam,ze vam to bude chutit.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia