Sumec na špenáte
Marián Filo
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 3. apríla 2012
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 3. apríla 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očisteného sumca nakrájame na filety. Zľahka dochutíme. Na panvici speníme maslo, pridáme špenátové listy, orestujeme a dochutíme. Pridáme vajíčko a dobre premiešame.
- 2
Ochuteného sumca opečieme na olivovom oleji po oboch stranách a vložíme na 10 minút do rozpálenej rúry. Pridáme bylinkové maslo a čerstvý kôpor. Nakoniec pokvapkáme citrónovou limetkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu