Sumec na špenáte

Marián Filo
šéfkuchár a majiteľ reštaurácie Afrodita v Čereňanoch, kuchár roka 2011, 3. apríla 2012 20:26
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Sumec na špenáteFoto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
15 min
príprava
25 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Očisteného sumca nakrájame na filety. Zľahka dochutíme. Na panvici speníme maslo, pridáme špenátové listy, orestujeme a dochutíme. Pridáme vajíčko a dobre premiešame.

  2. 2

    Ochuteného sumca opečieme na olivovom oleji po oboch stranách a vložíme na 10 minút do rozpálenej rúry. Pridáme bylinkové maslo a čerstvý kôpor. Nakoniec pokvapkáme citrónovou limetkou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist