Foto: salinka
Je to veľmi chutné jedlo. V tomto recepte sa trochu stráca chut ryby, takze to zjedia aj tí, čo rybu práve neobľubujú:-)
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zemiaky si uvaríme v šupke a necháme vychladnút. Rybie filety obalíme v zmesi: hladká múka, mletá červená paprika a soľ.
-
2
Vychladnuté zemiaky ošúpeme, nakrájame na kolieska a dáme do pekáča, alebo zapekacej misky. Osolíme.
-
3
Obalené rybie filety oprazíme na oleji.
-
4
Navrstvíme ich na pokrájané zemiaky.
-
5
Zalejeme domácou paprikovou pomazánkou. Ak nemáte, rýchlo si pohľadajte recept na Vareche:-)
-
6
Ulozíme daľšiu vrstvu zemiakov.
-
7
Zalejeme smotanou a dáme zapiect do rúry. Dobrú chut.
Diskusia k receptu