Rybacie roládky so sardelovým dresingom
Martin Petrovský a Michal Johanides
kuchári Gazdovskej reštaurácie v Bytči, 18. februára 2013
kuchári Gazdovskej reštaurácie v Bytči, 18. februára 2013
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
porcie
60 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filety z pangasia osolíme, pokvapkáme citrónom a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou. Zatočíme do rolky, do potravinárskej fólie a potom do alobalu. Dáme variť na 20 minút do čistej vody.
- 2
V miske vymiešame nadrobno nasekané sardelové očká s majonézou, smotanou a korením na hladký dresing.
- 3
V ďalšej miske zmiešame nakrájanú zeleninu s natrhaným ľadovým šalátom. Zeleninový šalát vysypeme na tanier, do stredu položíme prekrojenú roládu z pangasia a prelejeme dresingom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu