Rybacie roládky so sardelovým dresingom

Martin Petrovský a Michal Johanides
kuchári Gazdovskej reštaurácie v Bytči, 18. februára 2013
Rybacie roládky so sardelovým dresingom
Foto: Ivan Majerský
4
porcie
60 minút
príprava
20 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
1 ks konzerva
150 g
200 ml
1 ks
800 g napr. paradajky, papriky, uhorky




Postup

  1. 1

    Filety z pangasia osolíme, pokvapkáme citrónom a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou. Zatočíme do rolky, do potravinárskej fólie a potom do alobalu. Dáme variť na 20 minút do čistej vody.

  2. 2

    V miske vymiešame nadrobno nasekané sardelové očká s majonézou, smotanou a korením na hladký dresing.

  3. 3

    V ďalšej miske zmiešame nakrájanú zeleninu s natrhaným ľadovým šalátom. Zeleninový šalát vysypeme na tanier, do stredu položíme prekrojenú roládu z pangasia a prelejeme dresingom.

Diskusia k receptu

nonna
Krásne vyzerá, ale inú rybu a majolenku. Inak fajn, ukladám do KK!
evanaaa
Mne pangasius nevadí, skôr tá petržlenová vňať, skúsila by som iné niečo.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia