Pečený losos so zemiakmi a cviklou

ingridkaingridka - fotkaingridkaingridka, 14. apríla 2013

Rýchly, jednoduchý, možno pre niekoho divný :)))

45 minút
príprava
30-35 minút
na 180 °C

Suroviny

1/2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Lososa očistíme, usušíme. Ak sme ho kupili v celku, nakrajame na filety. Z citrónovej šťavy, medu, horčice, soli a čierneho korenia si vymiešame masu, ktorou potrieme lososa.

  2. 2

    Potretého lososa dáme na plech vystlaný papierom na pečenie. Na druhom plechu pečieme zemiaky so soľou a rascou.

  3. 3

    Podávame s cviklou, zvláštna, ale chutná kombinácia

Diskusia k receptu

6 komentárov k receptu
Cvikla je predpokladám čerstvá, resp cviklový šalát s citrónovou šťavou, ktorý nám doma mooooc chutí. Lososa taktiež máme veľmi radi...hmmm... ja by som do marinády pridala horčičné semienko. Ale doposiaľ sme nikdy lososa s cviklou nespojili...No, asi je načase to vyskúšať ;).

Pridaj komentár k receptu: