Marinovaný pstruh na domácej majonéze

Milan Poloha a Peter Melkus
gastroporadca a kuchár reštaurácie Napoleon v Šebastovciach, 11. júna 2013 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Marinovaný pstruh na domácej majonézeFoto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
30 min
príprava
10 min
tepelná úprava

Suroviny

Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Filety zo pstruha necháme prejsť varom vo vode, do ktorej sme pridali ocot, koreniny, cukor, cibuľu. Necháme vychladnúť.

  2. 2

    Zo žĺtka a oleja pripravíme majonézu a odložíme ju do chladu. Mrkvu a zeler narežeme na malé kocky a blanšírujeme ich. Necháme ich vychladiť v studenej vode, scedíme a marinujeme vo vývare zo pstruha.

  3. 3

    Na tanier nalejeme majonézu, položíme na ňu rybu, zeleninu a kyslú uhorku bez šupky, nakrájanú na kocky. Ozdobíme bylinkami.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist