Kravařské rolky zo pstruha
Mirek Horák
gastronomický poradca hotela Elizabeth v Trenčíne, 25. novembra 2012
gastronomický poradca hotela Elizabeth v Trenčíne, 25. novembra 2012
Foto: Ľuboš Pilc
8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Filety položíme kožou dolu, potrieme horčicou, posolíme a okoreníme, na ne položíme na hranolčeky nakrájaný bôčik, uhorky a zavinieme.
- 2
Roládky osmažíme na tuku, stiahneme plameň a necháme pomaly dopiecť alebo vložíme do vyhriatej rúry.
- 3
Servírujeme s opečenými zemiakmi a mesiačikmi limetky.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu