Ančovičky

Ančovičky ako ingrediencia v receptoch:

  • Šalát à la Caesar s chlebovými krutónmi (fotorecept)

    Šalát à la Caesar s chlebovými krutónmi (fotorecept)

    Recept od Gaba Kocáka, ktorý si vyskúšali výhercovia májového kola našej súťaže Varíme s Varechou v škole varenia - Radosť variť v bratislavskom Poluse.

  • Mladé cukety dusené s ančovičkami a kaparami (fotorecept)

    Mladé cukety dusené s ančovičkami a kaparami (fotorecept)

    Variabilné jedlo s jemnou štruktúrou a úžasnou chuťou. Jednoduchá a rýchla príprava, naviac po jeho konzumácii nemáte výčitky svedomia, že ste zradili svoje predsavzatie, že do leta Vám bikini padnú „tip-top“ ! Vhodné ako prosté...

  • Točence s olivovo-ančovičkovou pastou (fotorecept)
  • Plněné olihně (kalamáry) s rajčatovou omáčkou

    Plněné olihně (kalamáry) s rajčatovou omáčkou

    Miluji mořské plody a ráda ochutnávám hlavně na dovolené u moře různé úpravy. Moje recepty najdete na http://inkitchenopen. blogspot. cz/

  • Mašličky alla puttanesca :) (fotorecept)

    Mašličky alla puttanesca :) (fotorecept)

    Recept z relácie S Italem v kuchyni :) my to robíme veľmi často je to nenáročné na suroviny a veľmi chutnučké , hotové za pol hodinku :)

  • Palacinkový závin s lososom

    Palacinkový závin s lososom

    Z cesta obvyklým spôsobom upečieme tenké chrumkavé palacinky.

  • Recept bez obrázku

    Tatarák inak

    Tento tatarák som prvý krát ochutnal v asi pred rokom a veľmi mi zachutil. Navyše sa na prípravu nepoužíva najdrahšia sviečková, ktorá je podľa mňa menej výrazná ako nízky roštenec. POZOR dávajte pozor aké mäso kupujete....

  • Teľacie plátky s tuniakom

    Teľacie plátky s tuniakom

    Tuniaka z konzervy, kapary, ančovičky a žĺtky rozmixujeme. Pridáme citrónovú šťavu, majonézu, dochutíme soľou a korením, poprípade na zriedenie použijeme trošku vývaru. Kto má rád, môže použiť aj trošku bieleho vína....

  • Pečené teľacie lýtko Osso Bucco (fotorecept)

    Pečené teľacie lýtko Osso Bucco (fotorecept)

    Už dávno som sa na túto taliansku špecialitu chystal, no až tento víkend prišiel správny čas. V sobotu ráno som v Metre kúpil mäso, nechal rozmrazovať, dopoludnia vygúglil potrebné informácie, potom pripravil ľahký obed...

  • Pečený bravčový bôčik s piperade

    Pečený bravčový bôčik s piperade

    Rúru nastavíme na 225 oC, aby sa vyhriala. Bôčik umyjeme a osušíme. Kus s kosťou vykostíme ešte pred pečením. Mäso osolíme, okoreníme a dáme do pekáča kožou dole. Cibuľu nakrájame na plátky, ...

  • Šalát Ceasar

    Šalát Ceasar

    Dresing vytvoríme zmiešaním olivového oleja, dijonskej horčice, balzamica, medu a ančovičiek. Potom pridáme žĺtka z vajec a vyšľaháme do hladka. Kuracie prsia osolíme, okoreníme a opečieme na grile.

  • Grilovaná chobotnica s artičokovým šalátom

    Grilovaná chobotnica s artičokovým šalátom

    Šalát: Artičoky zmiešame s ančovičkami, nasekaným petržlenom a dochutíme dresingom. Nakoniec pridáme parmezán a ľahko premiešame.



Kategórie surovín



Inšpirácie z nových receptov
TOPlist