Plnené vajíčka s ančovičkami a údeným lososom
Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 18. apríla 2022
mesačník Varecha, 18. apríla 2022
Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Vajíčka uvarené natvrdo olúpeme a rozkrojíme na polovice. Žĺtky vyberieme a dáme do misy, pridáme k nim všetky zvyšné ingrediencie a ponorným mixérom rozmixujeme dohladka. Pripravený žĺtkový krém prenesieme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou.
- 2
Bielky poukladáme na servírovací tanier a pomocou zdobiaceho vrecka ich naplníme krémom.
- 3
Naplnené vajíčka dozdobíme kaviárom s pažítkou, ančovičkou a nasekanou petržlenovou vňaťou, kúskami údeného lososa a kôprom. Podávame s domácim pečivom.
Tiež plnené vajcia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu