Plnené vajcia
Plnené vajcia

Plnené vajíčka s ančovičkami a údeným lososom

Kulinární studio MAFRA
mesačník Varecha, 18. apríla 2022
Plnené vajíčka s ančovičkami a údeným lososom
Foto: Kulinární studio MAFRA
4
porcie
30 minút
príprava

Suroviny

12 ks
2 ČL
200 g
2 PL
Na dozdobenie:




Postup

  1. 1

    Vajíčka uvarené natvrdo olúpeme a rozkrojíme na polovice. Žĺtky vyberieme a dáme do misy, pridáme k nim všetky zvyšné ingrediencie a ponorným mixérom rozmixujeme dohladka. Pripravený žĺtkový krém prenesieme do cukrárskeho vrecka s ozdobnou špičkou.

  2. 2

    Bielky poukladáme na servírovací tanier a pomocou zdobiaceho vrecka ich naplníme krémom.

  3. 3

    Naplnené vajíčka dozdobíme kaviárom s pažítkou, ančovičkou a nasekanou petržlenovou vňaťou, kúskami údeného lososa a kôprom. Podávame s domácim pečivom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia