Ryžový šalát so syrom manchego a s ančovičkami
Foto: ryzasos
Šalát s intenzívnou chuťou atraktívny na prvý pohľad. Ryža SOS Exotic Salads vám dodá potrebné sacharidy, ktoré dodajú energiu. Ak nemáte radi manchego, Zobraziť celý popisŠalát s intenzívnou chuťou atraktívny na prvý pohľad. Ryža SOS Exotic Salads vám dodá potrebné sacharidy, ktoré dodajú energiu. Ak nemáte radi manchego, môžete ho vyskúšať nahradiť syrom burgos.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ryžu varte vo veľkom množstve osolenej vody 20 minút. Sceďte a nechajte vychladnúť.
- 2
Syr nakrájajte na kocky, sušené paradajky nakrájajte na menšie kúsky. Filé z ančovičiek sceďte a pridajte k syru a paradajkám.
- 3
Pridajte aj olivy, vychladnutú uvarenú ryžu a listový šalát. Do misy pridajte aj jablčný ocot a extra panenský olivový olej. Dochuťte soľou a čiernym korením, premiešajte.
Tiež ryžový šalát:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu