Ravioly s cibuľovo-ančovičkovou plnkou
Ľuboš Galbavý a Silvia Varačková
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 3. marca 2020
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 3. marca 2020

Foto: Pravda - Robert Hüttner
Suroviny
Cesto: | |
500 g |
|
3 ks |
|
100 ml |
|
|
|
Plnka: | |
100 g |
|
200 g |
|
|
|
|
|
Navrch: | |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Z múky, vajec, vody a soli pripravíme cesto, ktoré necháme odpočívať v chladničke 2 hodiny.
- 2
Nakrájanú cibuľu opečieme na oleji, pridáme nasekané ančovičky a provensalské korenie.
- 3
Odležané cesto vyvaľkáme a vykrajujeme kolieska. Do každého dáme cibuľovú zmes, preložíme, okraje pozatláčame a varíme v horúcej vode. Ravioli vyberieme a podávame s hoblinkami parmezánu.
Tiež plnené cestoviny:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu