Plnené cestoviny
Plnené cestoviny

Ravioly s cibuľovo-ančovičkovou plnkou

Ľuboš Galbavý a Silvia Varačková
z reštaurácie Meet and Eat v Piešťanoch, 3. marca 2020
Ravioly s cibuľovo-ančovičkovou plnkou
Foto: Pravda - Robert Hüttner

Suroviny

Cesto:
500 g
3 ks
100 ml
Plnka:
100 g
200 g
Navrch:

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Z múky, vajec, vody a soli pripravíme cesto, ktoré necháme odpočívať v chladničke 2 hodiny.

  2. 2

    Nakrájanú cibuľu opečieme na oleji, pridáme nasekané ančovičky a provensalské korenie.

  3. 3

    Odležané cesto vyvaľkáme a vykrajujeme kolieska. Do každého dáme cibuľovú zmes, preložíme, okraje pozatláčame a varíme v horúcej vode. Ravioli vyberieme a podávame s hoblinkami parmezánu.

Diskusia k receptu