Palacinkový závin s lososom
Juraj Hruška
executive chef resort hotela Altis v Námestove a člen Gourmet klubu, 7. januára 2013
executive chef resort hotela Altis v Námestove a člen Gourmet klubu, 7. januára 2013
Foto: Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Z cesta obvyklým spôsobom upečieme tenké chrumkavé palacinky.
- 2
Dresing Cézar pripravíme tak, že do majonézy pridáme horčicu, ančovičky, parmezán, citrónovú šťavu, soľ a cesnak a všetko zmixujeme.
- 3
Dresingom potrieme palacinku a na ňu poukladáme údeného lososa, rukolu a uvarené vajíčko. Zrolujeme a prekrojíme na šikmo.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
a bežne predávaná majonéza podľa Wikipédie 70-80% translate.google.com/translate?hl=sk&sl=en&u=http://...
Takže Majolenka fakt nie je "plnotuková". Ešte raz ďakujem za vysvetlenie a ospravedlňujem sa za obťažovanie.
majonéza - 8
majolenka - 1,4 - 1,6. to odo mňa vše.
@marikaf - zrejme nepoznáte pozadie to dávnejšie a nemáte iné Vy poprečitované. To by ste o smiešnosti nepísali. Madam Tiginko + iných som tu vyzvala, aby si ma nevšímali, nemám interes ani o ich "zaobchádzanie v rukavičkách". A tiež si stojím za tým, čo napíšem. Rozhodne nemám dôvod zavádzať ľudí. Ale ja zasa nemám rada, keď sa vŕta a to ešte ironicky, bezdôvodne. @tiginko - nie som si vedomá, že by som bola napísala, že majolenka je niečo iné ako majonéza alebo prudko zdravšia. Takže Vaše podpichovačné zamiešanie sa a jednanie so mnou " v rukavičkách" bolo zbytočné, ale evidentne chcené. Vie prijať a oceniť správne a múdre názory iných. A že takéto dišputy sem nepatria, a teraz ešte odpovedám aj @marikaf il , to sme si už "vyfackovával" minulý rok. Vynachádzavé kuchárčenie želám!