prazdny

Červený melón s fetou ako príloha ku grilovanému mäsu

Šaláty

Prvýkrát moderátor Milan Zimnýkoval pripravoval tento šalát s malou dušičkou. Ale napokon s ním zožal úspech....

prazdny

Grilovaná krkovička v pivovej marináde

Bravčové mäso

Blysnite sa na grilovačke a pripravte priateľom klasiku, krkovičku marinovanú v čiernom pive....

prazdny

Grilovaný syr halloumi so zelenou fazuľkou

Bezmäsité jedlá

Halloumi je stredne tvrdý syr slanej chute pochádzajúci z Cypru. V kuchyni je obľúbený, pretože sa topí pri vysokých teplotách, pohodlne sa teda vypráža aj griluje....

prazdny

Marinované kuracie paličky a domáca BBQ omáčka

Kuracie mäso

Recept ako stvorený na leto a posedenia s rodinou či priateľmi. Spodné kuracie stehienka perfektne ugrilované z každej strany, podávane s domácou barbeque omáčkou…...

prazdny

Halloumi syr s kuskusovým šalátom

Bezmäsité jedlá

Kuskus nasypeme do nádoby, pridáme olivový olej, rozpustené maslo, soľ. Premiešame, zalejeme...

prazdny

Roštenka Kamado Joe I. s plneným baklažánom

Hovädzie mäso

Roštenka z keramického grilu - šťavnatá, krehká, úžasná. Plná chuť mäsa a podtón dobrého...

prazdny

Grilovaný hermelín s brusnicovou omáčkou

Bezmäsité jedlá

Brusnicová omáčka: V hrnci rozpálime olej a opražíme na ňom nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak dosklovita...

prazdny

Jelení šašlík s bryndzou, so zeleninou a slivkovým dipom

Hlavné jedlá

Jeleniu sviečkovicu, slaninu a a očistenú papriku nakrájame na stredne veľké kúsky, všetko ochutíme...

prazdny

Grilované sweet chilli tofu so šalátom

Bezmäsité jedlá

Tip na víkendovú grilovačku - stačí hodiť na panvicu, opiecť z oboch strán a môžete...

prazdny

Grilované tofu tymian so zeleninou

Bezmäsité jedlá

Tento recept je super rýchly, keď nechcete tráviť veľa času v kuchyni, no zároveň si...

prazdny

Bataty plnené tofu

Bezmäsité jedlá

Poznáte bataty? Sladké zemiaky, ktoré prekvapia lahodnou chuťou a tiež nízkym glykemickým indexom. Ak hľadáte...

prazdny

Omáčky ku grilovaným lahôdkam

Prílohy

Cesnaková omáčka s paprikou: Papriky opečieme na miernom ohni a opatrne ošúpeme. Potom ich na jemno...