Grilované broskyne s domácou tvarohovou zmrzlinou
Jana Štrbková
mesačník Varecha, 5. augusta 2022
mesačník Varecha, 5. augusta 2022
Foto: Shutterstock
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Tvarohová zmrzlina: Smotanu vyšľaháme, primiešame práškový cukor, kyslú smotanu a mäkký tvaroh. Vložíme v nádobe na mrazenie asi na 3 hodiny do mrazničky.
- 2
Broskyne rozpolíme, odstránime kôstku, potrieme roztopeným maslom a namočíme do tekutého medu. Broskyne grilujeme z každej strany asi 2 minúty.
- 3
Teplé servírujeme s kopčekom domácej tvarohovej zmrzliny.
Tiež broskyne:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu