Kofty z teľacieho mäsa
Foto: frommykitchendotcom
5
porcií
porcií
20 (+ odležanie) minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
K mletému mäsu pridáme soľ, čierne korenie, sladkú mletú papriku, kremžskú horčicu a nasekanú petržlenovú vňať.
- 2
Všetko spolu dobre premiešame. Najlepšie je nechať mäso odstáť v chladničke aspoň 30 minút, aby chute prešli, no ak ste veľmi hladní nemusíte.
- 3
Následne mäso formujeme na paličky a opekáme na grile zo všetkých strán. Ako príloha sa výborne hodia chutné hranolky a čerstvý šalát.
Tiež kofty:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu