Cesnakový dip z majonézy
Foto: maspoma
Čerešničkou na torte každej grilovačky je chutný dip ku grilovanému mäsu, zelenine alebo pečeným zemiakom. Pripravte si ho
rýchlo a jednoducho.
Zdroj: https://www.maspoma.sk/produkty/zmesi-korenin/dip-alioli-25-g/
5 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Koreniacu zmes Dip Alioli Mäspoma zmiešajte s majonézou, množstvo koreniacej zmesi môžete zväčšiť v závislosti od toho, akú silnú chuť preferujete. Majonézu môžete nahradiť jogurtom alebo kyslou smotanou, v tom prípade odporúčame pridať aj štipku soli.
- 2
Podávajte ku grilovaným alebo pečeným pokrmom - mäsu, zelenine, zemiakom, batatom, hranolkám...
Tiež dip:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Predpokladám, že návod na použitie je napísaný na obale 😂
Dobrá Recesia!