Grilovaná makrela
			   Jana Štrbková
mesačník Varecha, 3. augusta 2023
		   
		   mesačník Varecha, 3. augusta 2023

Foto: Shutterstock
4
porcie
porcie
15 (+ odležanie) minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
- 
                                                    1
                                                    
Ryby umyjeme, osušíme, do kože aj dovnútra votrieme soľ a pokvapkáme citrónovou šťavou. Necháme odležať pol hodinu. Pred grilovaním obložíme rozmarínom.
- 2
 Ryby položíme na mriežku alebo vložíme do uzatvárateľných grilovacích roštov, aby sa s nimi lepšie manipulovalo a nerozpadali sa a z oboch strán grilujeme nad rozpálenými uhlíkmi.
Tiež makrela:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
 - 2
 





                                                        
                                                    
 


Diskusia k receptu